Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la ISU Cluj, mâine

Marţi, începând cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Avram Iancu al judeţului Cluj îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei.

Cei care vor vizita sediul ISU vor vedea totodată şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare. De asemenea, vor fi organizate trei puncte de informare preventivă: la Centrul de Informare al Cetătătenilor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, în cadrul Muzeului Etnografic Cluj-Napoca, la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. 

La nivelul judeţului vor fi organizate puncte de informare preventivă de către Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență de la primăriile localităților din județ. Aceste acţiuni sunt organizate cu ocazia “Zilei Informării Preventive”, derulată la nivel european, în fiecare zi de marţi 13. Derulate în colaborare cu E-On România, sub sloganul “Preveniţi ghinionul”, activităţile informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

abonare newsletter