Actualitate

VIDEO: Doi clujeni s-au bătut ca orbii, însă au rămas prieteni!

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au precizat că cei doi bărbaţi care s-au bătut pe Calea Floreşti au fost sancţionaţi contravenţional. Cu ocazia audierii, cei doi au declarat că nu doresc să depună plângere penală unul împotriva altuia şi nu formulează nici alte pretenţii.

“În 12 iulie, în jurul orei 18:05, o patrulă de poliţie care executa serviciul de patrulare pe strada Calea Floreşti, în zona podului „N”, s-a sesizat din oficiu cu privire la un scandal ce avea loc între două persoane de sex masculin. În timp ce poliţiştii îi identificau pe cei doi în persoana lui G. Victor din comuna Săvădisla şi D. Vasile din municipiul Cluj-Napoca, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112. Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, cele două persoane implicate în altercaţie au fost consultate de medic, însă au refuzat transportarea la spital. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1991 cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei, respectiv 200 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice”, a precizat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Cei doi, trecuţi bine de prima tinereţe, şi-au împărţit pumni şi picioare, lovindu-se cu îndârjeala unor adolescenţi. Pe margine, oamenii se strâng, dar nimeni nu încearcă să-i despartă. Dimpotrivă, spectatorii se transformă în suporteri şi îi încurajează pe cei doi. Cel care a filmat întreaga scenă în loc să intervină şi să pună punct conflictului l-a încurajat pe unul dintre bărbaţi să il lovească pe celălalt: "Dă-i şi tu în gură, dă-i nu te lăsa. Dă-i cu capul, cu capul!". La un moment dat, cei doi bărbați abia se mai ţin pe picioare şi se sprijină de una dintre mașini. Sunt alungați imediat de acolo doar pentru că proprietarului îi era teamă să nu îi fie avariat autoturismul. Lupta se opreşte în momentul în care cei doi bătrâni se prăbuşesc la pământ. Unul dintre ei are faţa acoperită de sânge.

abonare newsletter