Actualitate

Vezi ce fel de iarnă vom avea

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/23/zapada.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul decembrie-februarie 2013.</strong>

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în luna decembrie, temperaturile medii lunare se vor situa în general în limite apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a regiunilor. În Transilvania acestea vor varia între -5 și -1̊C. În privința precipitațiilor, acestea vor fi în general normale, iar local în centrul, nord-estul şi sud-estul teritoriului sunt posibile valori uşor excedentare.


În luna ianuarie 2013, temperaturile medii lunare vor înregistra valori termice apropiate de mediile climatologice în centrul şi nordul ţării, acestea variind între -6 și -3̊C. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de media climatologică în majoritatea regiunilor ţării.

Pentru luna februarie 2013 meteorologii prognozează o temperatură a aerului care va avea valori apropiate de mediile climatologice în Transilvania, unde acestea vor varia între -5 și 0̊C. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în limite apropiate de valorile normale în cea mai mare parte a teritoriului, dar în nord-vestul şi centrul ţării  se pot situa peste mediile  multianuale.



Citește și: Vezi cum va fi vremea de săptămâna viitoare

abonare newsletter