Actualitate

Vezi cum va fi vremea de săptămâna viitoare

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/23/ploaie vant.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Meteorologii anunță, pentru următoarele două săptămâni, o răcire importantă a vremii caracterizată prin scăderi sub zero grade a temperaturilor minime în majoritatea zonelor, și temperature de până la 8 grade Celsius.</strong>

Regiunile unde frigul se va resimţi cel mai mult şi unde se va depune primul strat de zăpadă, sunt: Maramureş, Moldova, Transilvania şi la munte, reiese din prognoza întocmită de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 19 noiembrie-2 decembrie.
Conform prognozei ANM, în Transilvania, valorile termice maxime vor intra într-o scădere destul de pronunţată în jurul datei de 28 noiembrie, urmând ca, până la sfârşitul intervalului, să ajungă la o medie de 4 grade. Temperaturile minime vor fi permanent negative, cuprinse între -2 şi 0 grade, chiar mai coborâte, până spre -4 grade, între 30 noiembrie şi 2 decembrie. Vor cădea precipitaţii slabe, mixte, cu o probabilitate mai ridicată de apariţie în a doua parte a intervalului. În jurul datei de 1 decembrie este posibilă depunerea unui strat subţire de zăpadă.


 

abonare newsletter