Actualitate

Astăzi e ziua "i" - ziua în care se lansează iPhone 5

<p style="padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:0px;margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;"> </p> <p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/12/iphone5.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />În seara aceasta, şeful Apple, Tim Cook, va prezenta noul telefon iPhone 5, așteptat cu sufletul la gură de împătimiții de gadgeturi din lumea întreagă de mai bine de un an.

 


Noul iPhone 5 ar putea avea un display de 4 inci, mai mare decât modelul iPhone 4S și un procesor mai puternic, de tip quad-core. O schimbare importantantă la iPhone 5 va fi mufa, mult mai mică decât cea obișnuită la toate celelalte terminale Apple, care va permite ca iPhone 5 să fie mlt mai subţire.

 


iPhone 5 va fi disponibil în magazinele din Europa de la începutul lunii octombrie, cel mai ieftin model ar putea costa circa 200 de euro, pentru un plan de abonament de doi ani.



Citiţi şi: Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprentă digitală şi  iPhone 5, aşteptat să fie lansat pe 12 septembrie

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter