Actualitate

Cel mai căutat fugar a fost prins! Avea asupra sa trei cuțite, în mijlocul unei piețe aglomerate

Un fugar inclus pe lista "celor mai căutați", clasificat ca fiind violent, a fost prins de poliție într-o piață plină de turiști. Avea asupra sa trei cuțite. Incidentul ridică semne de întrebare serioase cu privire la securitatea publică în locuri aglomerate.

Cel mai căutat fugar a fost prins în Piața Sfântul Petru din Roma. Foto: pexels.com Cel mai căutat fugar a fost prins în Piața Sfântul Petru din Roma. Foto: pexels.com

 

 


Moises Tejada, fugarul american, a fost prins în Piața Sfântul Petru din Roma, în timp ce avea trei cuțite ascunse. Arestarea sa a avut loc în mijlocul unei piețe aglomerate, când Papa Francisc ținea o audiență generală. Tejada, care are condamnări pentru jaf și răpire, se afla pe lista celor mai căutați fugari ai statului New York. 

 


Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, se află pe lista celor mai căutați indivizi în SUA, potrivit Reuters.

Fugar periculos capturat în Piața Sfântul Petru cu trei cuțite

Tejada a atras suspiciunea poliției care l-a reținut și a descoperit că avea asupra sa cuțite cu o lungime de 20 cm.


Piața Sfântul Petru era plină de pelerini și turiști, întrucât Papa Francisc ținea o audiență generală în acea zi. 

CITEȘTE ȘI: Cătălin Cherecheș a fost adus sub escortă în România. Primarul fugar este în carantină în Penitenciarul Arad.


Nu e clar dacă Tejada, condamnat pentru jaf și răpire, reprezenta vreo amenințare pentru papă.

Incident șocant: Fugar american prins cu arme albe în mijlocul unei piețe aglomerate din Roma

Anchetatorii au descoperit că acesta sosise recent la Roma din Moldova, după ce anterior petrecuse o perioadă în Ucraina. El le-a spus anchetatorilor că se afla în Ucraina din 2022, luptând împotriva invaziei rusești.


Polițiștii spun că Tejada a fost eliberat condiționat din penitenciarul Sullivan, o închisoare de maximă securitate la nord de New York, în martie 2022. Șapte luni mai târziu, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru încălcarea condițiilor de eliberare condiționată, după ce acesta nu s-a prezentat la ofițeri.

Acum, urmează să fie extrădat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Senatul a adoptat un proiect legislativ care reglementează cheltuielile judiciare în cazul fugarilor aduși în țară

Fugarii României care și-au găsit adăpost în Italia. Ambasadorul italian spune că există „un acord politic” pentru predarea acestora în țara noastră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter