Actualitate

Autostrada A3, pista vitezomanilor. Un șofer a fost prins cu peste 230 km/h.

Mai mulți șoferi au fost prinși pe autostrada A3 Turda-Borș, conducând cu viteze de peste 180 km/h.

Mai mulți șoferi au fost prinși pe autostrada A3 Turda-Borș, conducând cu viteze de peste 180 km/h - Foto: IPJ Cluj Mai mulți șoferi au fost prinși pe autostrada A3 Turda-Borș, conducând cu viteze de peste 180 km/h - Foto: IPJ Cluj

 

 


Mai mulți șoferi au fost prinși pe Autostrada A3 în timp ce circulau cu viteze peste limita admisă.


Potrivit IPJ Cluj, în intervalul orar 11:00-17:30, pe tronsonul A3 Câmpia Turzii - Nădășelu polițiștii au constatat și aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei.


În urma constatărilor, 7 conducători auto au rămas pentru o perioadă pietoni, pentru depășirea limitei legale de viteză fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Șoferi cu peste 180 km/h

Polițiștii au dat și trei exemple în care legea a fost încălcată. Într-unul dintre exemple este vorba despre un șofer care a fost prins cu peste 230 km/h pe A3.


Un conducător auto de 26 de ani a fost depistat rulând cu viteza de 235 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile.

Un alt conducător auto, de 58 de ani a fost înregistrat de polițiști cu aparatul radar rulând cu viteza de 197 km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 1485 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce 90 de zile.


Alți 5 conducători auto au fost depistați cu viteze de 183 de km/h, 181de km/h, respectiv 185 de km/h, fiind de asemenea sancționați cu amenzi în valoare de 1485 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, s-a deschis sezonul de „vânătoare” de permise de conducere!

Selly, imaginea Poliției Române, a fost lăsat DIN NOU, fără carnet, pentru viteză

Ultimele Stiri
abonare newsletter