Actualitate

Muzicieni înălțând note pe trecerea de pietoni din centrul Clujului. O simfonie urbană neașteptată. VIDEO

Într-o zi obișnuită de primăvară, străzile animate ale Clujului au fost transformate într-o scenă neașteptată pentru o simfonie urbană. Trecerea de pietoni de lângă Sora a devenit ineditul loc de întâlnire pentru o trupă care și-au propus să aducă bucurie și armonie în inimile trecătorilor.

În mijlocul zgomotului urban,  o trupă de tineri și-a instalat instrumentele în mijlocul trecerii de pietoni de lângă Sora/ Foto: Mano & Gregor  - Facebook În mijlocul zgomotului urban, o trupă de tineri și-a instalat instrumentele în mijlocul trecerii de pietoni de lângă Sora/ Foto: Mano & Gregor - Facebook

 

 


Într-un oraș vibrant și plin de viață precum Cluj-Napoca, surprizele sunt la fiecare pas.

 


În mijlocul zgomotului urban,  o trupă de tineri și-a instalat instrumentele în mijlocul trecerii de pietoni de lângă Sora. Cu chitarele lor răsunând în acorduri pline de pasiune, au transformat zgomotul mașinilor și agitația cotidiană într-o simfonie vibrantă a orașului.

Pentru a nu încurca traficul, tinerii alergau cu instrumentele pe trecerea de pietoni în momentul în care semaforul era roșu pentru mașini.


„Zona de confort este un mic demon din viața fiecăruia dintre noi, de care pare uneori imposibil să evadăm. Atunci când întâlnim ceva necunoscut, acesta reprezintă imediat o amenințare pentru creier și, după cum știm, principalul rol al creierului nostru este să ne protejeze de pericole. Prin urmare, ne punem adesea o bulă de sticlă în jurul nostru în care nici nu intră și nu iese nimic.
În filmulețul de mai sus am încercat să facem exact opusul. Șoferii nervoși și frustrați s-au transformat în copii zâmbitori,iar pietonii nu au trecut în mod obișnuit pe trecerea de pietoni”, au scris cei de la Mano & Gregor.

Filmarea poate fi văzută AICI.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primul avion din Zurich a aterizat pe Aeroportul Cluj. Pasagerii, întâmpinați cu muzică și dans de majorete - FOTO/ VIDEO

EXCLUSIV. Povestea clujeanului Richard Constantinidi. De la reporter muzical, în juriul celei mai vechi competiții de blues din Franța

abonare newsletter