Actualitate

Bărbat prins în flagrant cu 1 kg de cannabis și droguri de mare risc, într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca

Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni pentru trafic de droguri de mare risc, fiind prins în flagrant cu zeci de comprimate ecstasy și 1 kg de cannabis. Drogurile erau destinate studenților.

Bărbat reținut de polițiștii clujeni pentru trafic de droguri/în imagine: captură droguri Foto: IPJ Cluj Bărbat reținut de polițiștii clujeni pentru trafic de droguri/în imagine: captură droguri Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii clujeni, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

 


Joi, un bărbat a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, în camera sa, dintr-un complex de cazare destinat studenților din municipiul Cluj-Napoca, aproximativ 1,1 kilograme de canabis (drog de risc), 129 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 80 de grame de amfetamină, aproximativ 500 de grame de substanță cristalină și ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.

Captură droguri de risc. Bărbat reținut de polițiștii clujeni pentru trafic de droguri/Foto: IPJ Cluj

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil, precum și alte mijloace de probă.


Foto: IPJ Cluj

„La data de 28 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore”, potrivit IPJ Cluj. 

Vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Grupare din Cluj care se ocupa cu trafic de substanțe dopante și droguri cu grad mare de risc, anihilată de DIICOT. Ofereau „consultanță” într-o sală de fitness. FOTO

abonare newsletter