Actualitate

Accident cu 5 mașini pe Calea Turzii, luni dimineața. Traficul se desfășoară cu dificultate. FOTO

Traficul de luni dimineață din Cluj-Napoca a fost îngreunat în urma unui accident rutier.

Accident pe Calea Turzii/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Accident pe Calea Turzii/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

 


Potrivit ISU Cluj, în accident au fost implicate 5 mașini.

„Din primele date este o tamponare între 5 autoturisme, fără victime încarcerate”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Traficul se desfășoară cu dificultate.

„Evitați zona Piața Cipariu – Calea Turzii -Zorilor”, „De evitat varianta Zorilor-P-ța Cipariu!”, au atras atenția șoferii aflați în trafic.


Update, ora 9:07

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii. Din primele date, este vorba despre o tamponare între 5 autoturisme. Echipajele operative au găsit la fața locului 8 persoane care au reușit să iasă singure afară din autoturisme. Până acum, o femeie de aproximativ 55 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost deja transportată la spital. O altă femeie primește în acest moment îngrijiri medicale. Celelalte persoane nu au solicitat până acum asistență medicală”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 10:11

„În urma acestui eveniment rutier a fost transportată o singură persoană la spital”, a transmis ISU Cluj.

Accident pe Calea Turzii/ Foto: ISU Cluj

Update, ora 12:57

„Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, dinspre strada G.P. Băsești, ar fi pătruns pe Calea Turzii în direcția P-ței Timotei Cipariu, moment în care a fost acroșat de un alt autoturism, condus dinspre direcția străzii Observatorului, înspre P-ța Timotei Cipariu.
În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, autoturismul bărbatului de 30 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, celălalt vehicul implicat în eveniment, în alte doua autoturisme.
A fost transportată la spital o femeie, pasager într-un autoturism.
Testările cu aparatul etilotest a conducătorilor auto implicați în evenimentul rutier au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier în Cornești. Autoturismul a ieșit în decor și s-a răsturnat într-o curte.

Accident rutier cu trei mașini implicate, în Luna de Sus. Șapte victime, transportate la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter