Actualitate

Accident rutier cu trei mașini implicate, în Luna de Sus. Șapte victime, transportate la spital.

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs, sâmbătă după amiază, în apropiere de localitatea clujeană Luna de Sus. Pompierii au intervenit cu forțe sporite.

Accident rutier cu victime, în Luna de Sus/Foto: ISU Cluj Accident rutier cu victime, în Luna de Sus/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut între localitățile Vlaha și Luna de Sus. 

 În accident au fost implicate trei autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. 


„Forțele ISU Cluj au găsit la fața locului 9 persoane, toate ieșite singure afară din cele trei autoturisme. Au primit asistență medicală 8 persoane, dintre care 7 au fost transportate la spital”, potrivit ISU Cluj. 

Grav accident rutier, produs în apropiere de localitatea clujeană Luna de Sus/Foto: ISU Cluj

Echipajele medicale au transportat la spital, pentru investigații suplimentare, 2 femei și 5 bărbați, victimele fiind conștiente și cooperante. La fața locului au intervenit pompierii din Florești cu o autospecială cu modul de descarcerare. Partea medicală a fost asigurată de către trei ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. 


Ulterior, forțele au fost suplimentate cu încă două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean, pentru evaluarea tuturor persoanelor implicate în accident.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe drumul Cluj-Oradea, la Poieni. O șoferiță a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă.

abonare newsletter