Actualitate

Accident cu trei mașini pe drumul Cluj-Oradea, la Poieni. O șoferiță a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă.

Un accident rutier a avut loc, luni, pe drumul Cluj-Oradea în Poieni. În accident au fost implicate trei mașini.

Polițiștii au intervenit la un accident cu trei mașini, petrecut la Poieni, pe drumul Cluj-Oradea/ Foto: pixabay.com Polițiștii au intervenit la un accident cu trei mașini, petrecut la Poieni, pe drumul Cluj-Oradea/ Foto: pixabay.com

 

 


Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini a avut loc, luni, pe DN1-E60 în comuna Poieni.

 


Potrivit IPJ Cluj, o șoferiță a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă și a lovit alte două autovehicule care circulau pe sensul opus.

„La data de 6 noiembrie, în jurul orei 12.00, a fost raportat un eveniment rutier pe DN1 – E60, în comuna Poieni, în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că o tânără, de 22 de ani, care circula cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu 2 autovehicule conduse din sensul opus.
În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Observatorului! O femeie a fost transportată la spital

Accident în comuna Florești. Două femei au fost transportate la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter