Actualitate

De ce să oferi angajaţilor tăi un card de vacanţă? (P)

Un angajat fericit este un angajat productiv.

Poză de Pixabay pe Pexels.com Poză de Pixabay pe Pexels.com

 

Dacă ai auzit des această expresie, dar încă nu știi dacă este adevărată sau nu, acest articol îți va oferi câteva motive pentru care un card de vacanță reprezintă o idee excelentă pentru firma ta, pe termen lung. Toată lumea își dorește să aibă angajați fericiți, productivi și loiali pe termen lung. Tocmai de aceea, aceste carduri contribuie în mod semnificativ în această direcție pentru toți antreprenorii.


Iată ce schimbări aduce oferirea cardurilor de vacanță în firma ta:

  • Angajații vor veni odihniți și relaxați

Nu este nimic nou în faptul că, după o vacanță reușită, orice persoană devine mult mai productivă și relaxată în activitățile de zi cu zi. Prin urmare, un prim avantaj constă în faptul că angajații se simt odihniți, relaxați, cu un nivel înalt de energie și un grad crescut de implicare în activitățile cotidiene. Astfel, starea lor de bine va fi una notabilă pentru firma ta. 


  • Angajații vor considera o colaborare pe termen lung

Odată ce vei introduce aceste carduri de vacanță, angajații tăi vor începe să ia în calcul o colaborare pe termen lung. Astfel, vei evita necesitatea unor recrutări frecvente, iar fluxul de lucru va fi stabil, fără întreruperi cauzate de concedieri sau demisii. Acesta reprezintă un al doilea beneficiu al implementării acestor carduri de vacanță.

  • Angajații vor recomanda firma altor persoane 

Este inevitabil ca, la un moment dat, un post în firma ta să devină vacant. Indiferent de motiv, fie că este vorba de demisie, concediu de creștere a copilului sau alte cauze, va trebui să inițiezi un nou proces de recrutare. În acest demers, angajații tăi actuali vor avea un cuvânt important de spus. Ei pot recomanda firma ta altor persoane care sunt în căutare de joburi, facilitând astfel procesul tău de recrutare. De cele mai multe ori, oamenii mulțumiți aduc recomandări bune, iar oferirea cardurilor de vacanță poate fi un avantaj atât pentru ei, cât și pentru tine în viitor.


  • Angajații vor putea vizita România

Angajații care vor primi de la tine un card de vacanță de la pluxee.ro vor putea explora România, achitându-și cazarea, mesele și alte cheltuieli menționate pe site-ul lor. Astfel, ei se vor putea bucura de frumusețile României, exprimându-și recunoștința pentru cadoul oferit.

  • Cardurile de vacanță sunt cheltuieli deductibile

Un alt avantaj pentru care se recomandă oferirea cardurilor de vacanță angajaților tăi este faptul că aceste carduri de vacanță sunt cheltuieli deductibile pentru firma ta. Astfel, aceasta este o veste foarte bună pentru compania ta și pentru toate taxele pe care va trebui să le plătești în următoarea perioadă.


Prin urmare, acestea sunt doar câteva motive bine întemeiate pentru care merită să iei în considerare aceste carduri de vacanță. Parcurgând acest articol, cu siguranță ai găsit răspunsurile la întrebarea ta "De ce să oferi angajaților un card de vacanță". Dacă totuși mai ai întrebări, curiozități sau neclarități privind bugetul sau alte aspecte, poți să arunci o privire pe site-ul celor de la pluxee.ro, unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie.

CITEȘTE ȘI:

Transilvania, în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vacanță în 2024. Ce le-a atras atenția jurnaliștilor?

Ultimele Stiri
abonare newsletter