Actualitate

Temperaturi în creștere la început de weekend. Prognoza meteo pentru Cluj.

Sfârșit de săptămână cu temperaturi în creștere și vreme de primăvară. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 22 martie. Vremea în weekend, la Cluj/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru vineri, 22 martie. Vremea în weekend, la Cluj/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 22 martie, vremea rămâne instabilă, cu înnorări și ploi în unele regiuni ale țării, însă temperaturile cresc ușor. Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 16 grade Celsius, iar minimele se vor încadra între -2 și 3 grade Celsius. 

 


Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, în zona de est și în centrul țării. La munte sunt așteptate ninsori. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări locale, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zonele montane. 

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Pe parcursul zilei de vineri, temperatura maximă va ajunge la 14 grade Celsius, iar minima se va situa în jurul valorii de 1 grad Celsius.


Ziua de sâmbătă aduce câteva grade în plus, astfel că maxima zilei va atinge 17 grade Celsius, cu un cer parțial însorit și vânt moderat. Vremea rămâne însă capricioasă, astfel că în ziua de duminică temperaturile scad brusc până la 11 grade Celsius, fiind posibile precipitații sub formă de ploaie. Chiar dacă începutul săptămânii viitoare va fi ușor mai răcoros, vremea de primăvară se va instala treptat iar maximele vor atinge 18-20 de grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme capricioasă, cu înnorări și ploi, dar cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter