Actualitate

Vreme capricioasă, cu înnorări și ploi, dar cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme instabilă, joi, cu ploi și lapoviță în zona de est a României, dar cu temperaturi în creștere și vreme mai bună în restul teritoriului. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 21 martie/Foto:  Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru joi, 21 martie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Joi, 21 martie, vremea se menține instabilă, astfel încât în zona de est a țării valorile termice vor fi mai mici decât în mod obişnuit pentru aceastã datã, cerul va avea înnorãri şi se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie și lapoviță, iar în zona montană sunt posibile ninsori. În restul teritoriului vremea va fi bună și ușor mai caldă pentru această dată din calendar, cu un cer preponderent senin, iar vântul va sufla moderat. 

 


Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius. 

În Transilvania vremea va fi mai bună, cu cer preponderent senin și soare în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla moderat. Maximele ajung la valori de 13 grade Celsius. 


În Cluj avem parte de vreme bună, chiar dacă dimineața și seara temperaturile vor fi ceva mai reci, pe parcursul zilei cerul se va menține senin, cu înnorări locale, iar maxima zilei va atinge 14 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, în zilele ce urmează temperaturile vor alterna între 13 grade Celsius și 17 grade Celsius, iar pe alocuri sunt așteptate ploi. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme rece și instabilă în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

abonare newsletter