Actualitate

Un drogat a furat o mașină din Aghireșu-Fabrici și a condus-o până afară din localitate. Nu avea permis de conducere.

Un bărbat a furat o mașină din localitatea Aghireșu-Fabrici și a condus-o până în afara localității. Bărbatul nu avea permis de conducere.

Control trafic/Foto: IPJ Cluj Control trafic/Foto: IPJ Cluj

 

 


Un tânăr, posibil drogat, a fost reținut după ce a furat o mașină din localitatea Aghireșu-Fabrici.

 


Bărbatul nu avea permis de conducere.

„Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din comuna Aghireșu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. 


În fapt, la data de 16 martie, a.c, în jurul orei 22.00, aflându-se în localitatea Aghireșu - Fabrici, ar fi sustras un autovehicul care se afla neasigurat, pe care l-ar fi condus până la ieșirea din localitate. 

La scurt timp, acesta a fost depistat de către polițiști în afara autovehiculului. 


În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezența a substanțelor psihoactive. 


Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 0,34 alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai, și-a recunoscut faptele. Va beneficia de procedură simplificată și o reducere a pedepsei.

Accident produs de un șofer băut, in Viișoara. Două mașini s-au făcut praf.

Șoferul de BMW care a trecut printr-un gard în Gheorgheni și a „parcat” pe iarbă era băut. Avea cazier pentru droguri.

abonare newsletter