Actualitate

Șoferul de BMW care a trecut printr-un gard în Gheorgheni și a „parcat” pe iarbă era băut. Avea cazier pentru droguri.

Un șofer a „parcat” mașina în gardul viu al unui bloc din cartierul Gheorgheni. Potrivit polițiștilor, acesta era băut.

Șofer de weekend/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Șofer de weekend/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un șofer de BMW a ratat, sâmbătă dimineața, drumul pe strada Unirii și a trecut prin gardul metalic, „parcând” mașina pe iarbă

 


Potrivit IPJ Cluj, șoferul era mort de beat. De asemenea,în urma verificărilor efectuate, a reieșit ca acesta se afla sub măsura controlului judiciar pentru infracțiuni la regimul substanțelor psihoactive.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 23 ani, din județul Maramureș, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Unirii, din municipiu.


În urma verificărilor efectuate, a rezultat că tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un alt autovehicul parcat, oprindu-se într-un gard metalic.

Testarea alcoolscopică a acestuia a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.


Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit ca acesta se afla sub măsura controlului judiciar pentru infracțiuni la regimul substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentaților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a declarat pentru monitorulcj.ro IPJ Cluj.


Update, 17.03, 10:21

Șoferul care s-a ales cu mașina distrusă tot încearcă să afle identitatea bărbatului. Acesta a atras un semnal de alarmă că în zonă s-a mai întâmplat un accident similar.

„Eu am avut noroc ca nu ne-am sincronizat, pentru că l-a halul în care arată portierele stânga azi nu cred că mai eram în viață. Problema însă este că e al 2-lea accident similar în zona cu mașini retezând copacii de pe spațiul verde într-un loc extrem de circulat, mai ales de copii, ruta Școala Titulescu - Lic Blaga”, a scris șoferul care s-a ales cu mașina distrusă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, urmărit internațional pentru infracțiuni rutiere, adus din Olanda pentru executarea pedepsei

Șofer de weekend! A „parcat” BMW-ul în curtea unui bloc după ce a rupt gardul. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter