Actualitate

Noi detalii în cazul tinerei electrocutate lângă Gara din Cluj. Aceasta se mai afla cu un bărbat pe tren.

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după ce s-a urcat pe un tren în apropiere de Gara din Cluj-Napoca și s-a electrocutat. Aceasta mai era însoțită de încă o persoană.

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după ce s-a urcat pe un tren în apropiere de Gara din Cluj-Napoca și s-a electrocutat/ Foto: Google Maps O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după ce s-a urcat pe un tren în apropiere de Gara din Cluj-Napoca și s-a electrocutat/ Foto: Google Maps

 

 


O tânără de 20 de ani din Brașov a ajuns la spital după ce s-a urcat pe un tren în apropiere de Gara din Cluj-Napoca

 


Potrivit IPJ Cluj, tânăra a mai fost însoțită de încă o persoană.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.50, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că doi tineri din municipiul Brașov, în vârstă de 20 și 24 de ani, ar fi fost accidentați în timp ce se aflau urcați pe o garnitură de tren aflată în gara din municipiul Cluj-Napoca.


Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior tânăra fiind transportată de urgență la o unitate medicală.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din  culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările evenimentului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânără de 20 de ani, electrocutată după ce s-a urcat pe un tren în apropiere de Gara din Cluj. A ajuns la spital.

Un bărbat a murit electrocutat, în Dej. Medicii nu au reușit să îl salveze.

Ultimele Stiri
abonare newsletter