Actualitate

Tânăr de 22 de ani, reținut pentru tentativă de furt. A încercat să jefuiască o locuință din Așchileu, dar a fost surprins de proprietar.

Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a încercat să dea o spargere într-o locuință din comuna clujeană Așchileu, însă a fost surprins de proprietar.

Tânăr reținut pentru tentativă de furt, în Așchileu/Foto: Depositphotos.com Tânăr reținut pentru tentativă de furt, în Așchileu/Foto: Depositphotos.com

 

 


Luni, polițiștii din Gherla au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 22 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de tentativă la furt calificat și distrugere.

 


„În fapt, la data de 10 martie a.c., în jurul orei 10.30, tânărul ar fi încercat să pătrundă într-o locuință din comuna Așchileu, prin distrugerea sticlei unei ferestre, moment în care ar fi fost surprins de proprietara imobilului, motiv pentru care acesta a fugit imediat de la fața locului”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 

În cadrul cercetărilor, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din aceeași comună.


Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de tentativă la furt calificat și distrugere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați, arestați pentru furt calificat. Au spart o casă din cartierul Andrei Mureșanu și au furat mai multe bunuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter