Actualitate

Doi bărbați, arestați pentru furt calificat. Au spart o casă din cartierul Andrei Mureșanu și au furat mai multe bunuri.

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.

Arestați pentru furt calificat/Foto: pixabay.com Arestați pentru furt calificat/Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii clujeni instrumentează un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 38 și 39 de ani, din comunele Jucu și Așchileu.

 


Săptămâna trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cei doi ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un imobil situat în cartierul Andrei Mureșanu din municipiu, de unde ar fi sustras scule electrice și cabluri de cupru. 

„Totodată, a rezultat că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 02.30, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în alte două imobile din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras diverse bunuri, printre care scule, țevi de cupru, cabluri și diverse materiale feroase și neferoase”, informează IPJ Cluj. 


În cauzele menționate a fost creat un prejudiciu total de aproximativ 25.000 de lei, fiind recuperat parțial de polițiști până în prezent.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean urmărit internațional pentru furt calificat, adus în țară din Spania pentru ispășirea pedepsei

Ultimele Stiri
abonare newsletter