Actualitate

Un avion Wizz Air a aterizat de urgență pe Aeroportul Cluj după ce trei pasageri beți s-ar fi luat la bătaie

Un avion Wizz Air a aterizat de urgență pe Aeroportul din Cluj după ce trei pasageri beți s-au luat la bătaie în timpul unei curse din Germania spre Georgia.

Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Un avion Wizz Air care efectua o cursă între Germania și Georgia a aterizat de urgență pe Aeroportul din Cluj-Napoca, după ce trei pasageri beți s-ar fi luat la bătaie.

 


Ar fi fost vorba despre doi pasageri georgieni și unul din Belarus. Pe fondul consumului de alcool, unul dintre georgieni i-ar fi dat în cap cu un telefon compatriotului său, după care lucrurile au degenerat.

Echipajul aeronavei a solicitat aterizare de urgență pe Aeroportul din Cluj-Napoca, unde pasagerul lovit a necesitat îngrijiri medicale. Avionul și-a continuat după incident zborul spre destinație. 


monitorulcj.ro a solicitat marți, 5 martie, un punct de vedere de la compania Wizz Air cu privire la incident. 

UPDATE ORA 15:08


Reprezentanții Wizz Air au confirmat pentru monitorulcj.ro cele întâmplate. 

 „Pe zborul Wizz Air W6 6410 de la Memmingen/München Vest către Kutaisi din 5 martie, trei pasageri au avut un comportament indisciplinat. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit, iar decizia de a devia zborul la Cluj-Napoca a fost luată. Aeronava a aterizat în mod obișnuit, iar apoi zborul a decolat din Cluj-Napoca către destinația sa de drept, Kutaisi. Siguranța este prioritatea noastră, iar compania aeriană are toleranță zero față de orice comportament abuziv asupra personalului și pasagerilor săi”,  se arată în mesajul primit de la Wizz Air. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Asistență specială” de la Wizz Air. La ce număr de telefon cu tarif normal poți suna dacă ai de semnalat o nemulțumire față de compania aeriană?

Wizz Air suspendă mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, din primăvară. Care este motivul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter