Actualitate

Tânăr de 19 ani din Cluj, reținut de polițiști după ce și-a sechestrat fosta iubită. Victima a fost bătută.

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că și-a sechestrat fosta iubită. De asemenea, o femeie a fost plasată sub control judiciar.

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că și-a sechestrat fosta iubită/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că și-a sechestrat fosta iubită/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că și-a sechestrat fosta iubită. 

 


Totodată, o femeie a fost plasată sub control judiciar.

 


„La data de 4 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii -  Secția 4 Poliție Rurală au dispus reținerea unui tânăr de 19 ani și a unei femei de 38 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub aspectul infracțiunilor de șantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

În fapt, s-a reținut faptul că la data de 12 noiembrie 2023, tânărul de 19 ani, sub amenințări, și-ar fi determinat fosta concubină, în vârstă de 20 de ani, să se deplaseze la imobilulul lui, aceasta fiind însoțită de doi prieteni.


În acest context, tânărul ar fi atras-o cu forța în imobil, solicitându-i femeii de 38 de ani să nu-i permită acesteia părăsirea locuinței. Astfel, în încercarea de a scăpa, tânara a fost îmbrâncită și agresată fizic de femeia de 38 de ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de cele două persoane cercetate pentru faptele menționate mai sus, iar în cursul zilei de azi, 5 martie a.c., bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar pe numele femeii a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Mai rău ca în junglă. Bătaie în trafic cu pumni și picioare, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. VIDEO

Și-a bătut concubina chiar în noaptea de Anul Nou. Clujean monitorizat prin intermediul brățării electronice, pentru violență domestică.

abonare newsletter