Politică

20 de rătăciți, în frunte cu George Simion, au confundat Clujul cu Ferentariul – VIDEO

AUR a organizat, sâmbătă, 28 octombrie, un protest în fața Primăriei Cluj-Napoca. La acest eveniment a participat și liderul partidului, George Simion.

Protest AUR în fața Primăriei din Cluj-Napoca/ Foto: George Simion - Facebook Protest AUR în fața Primăriei din Cluj-Napoca/ Foto: George Simion - Facebook

 

 


Câteva zeci de persoane s-au întâlnit sâmbătă în fața Primăriei din Cluj-Napoca.

 


Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat sâmbătă, 28 octombrie, un protest în Cluj-Napoca din cauza modului în care primarul Emil Boc a ajuns să conducă oraşul: multe şantiere deschise şi nefinalizate, traficul infernal de care toţi clujenii se plâng, construcţiile de blocuri care înghit oraşul, viaţa foarte scumpă.

La ora 09:00, în faţa Primăriei Cluj-Napoca, au fost prezente mai multe persoane nemulţumite de modul în care oraşul este condus de către primarul Emil Boc.


„Îi spunem «Bună dimineaţa» primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, care într-o perfectă înţelegere cu grupul de la Cluj nu a fost deranjat de nimeni. Sunt multe lucruri care nu se ştiu despre ce se întâmplă la Cluj despre care românii trebuie să ştie (...) Unii cred că e o glumă. Cum, în oraşul lui Emil Boc să protesteze cineva? Nu e oraşul lui Emil Boc! E oraşul atâtor şi atâtor amărâţi care sunt lăsaţi în urmă, care sunt ignoraţi şi au parte de beneficii nepoţii lor, rudele lor, amantele lor, secretarele lor, iar oamenii amărâţi nu au niciun drept. În Cluj Napoca, în Iaşi, în Timişoara, în Bucureşti, în Vaslui, e timpul să luăm atitudine, e timpul să luptăm pentru dreptul nostru de a fi români la noi acasă. Deja 6 milioane de români, din cauza acestor practici, au luat drumul exilului. Împreună suntem o putere”, a spus George Simion, preşedintele AUR, în timpul protestului.

Protestatarii au scandat „Jos mafia”, „Vrem chirii, fără șmecherii”, „Jos corupția”, „Emil Boc nu uita, Primăria nu-i a ta”, „Vrem dreptate”, „Jos mafia”.


Membrii AUR au pornit într-un marș prin centrul municipiului Cluj-Napoca până în Piața Avram Iancu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Reacția primarului Emil Boc la gloanțele aduse în Parlament de o colaboratoare AUR: „Doamne ferește, aceste lucruri trebuie curmate”

FOTO/ VIDEO. Protest anemic al AUR, în centrul Clujului. Acuză mișcările de protejare a mediului pentru creșterea prețurilor la energie

abonare newsletter