Actualitate

Bărbat din Sfântu Gheorghe, agresat de suporterii „U” Cluj. A fost deschis dosar penal.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe stradă un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, înaintea meciului de fotbal desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe stradă un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe/ Foto: depositphotos.com Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe stradă un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe/ Foto: depositphotos.com

 

 


Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe stradă un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, înaintea meciului de fotbal desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute pe terenul Sepsi OSK, informează autorităţile locale.

 


Potrivit conducerii Primăriei Sfântu Gheorghe, Poliţia a reuşit să-l identifice pe unul dintre agresori.

„Persoana care a fost agresată de suporterii oaspeţi în apropierea magazinului Kaufland de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe înainte de meciul dintre Sepsi OSK şi «U» Cluj de duminică după-amiază l-a contactat pe primarul municipiului Sfântu Gheorghe, în urma unui apel făcut de acesta luni, într-o conferinţă de presă (...) Potrivit bărbatului agresat, acesta nu a fost prezent la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături, când în apropierea supermarketului i-a certat pe fanii oaspeţi că ar fi aruncat gunoaie pe jos. Aceştia însă au ripostat, urmând o altercaţie între cei prezenţi”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri Agerpres.


Primarul municipiului, Antal Arpad, a făcut un nou apel public către cetăţeni să sune la 112 dacă se confruntă cu astfel de situaţii, pentru ca organele abilitate să poată interveni cât mai rapid.

„Bărbatul care a fost victima agresiunii de duminică m-a contactat, iar apoi ne-am coordonat cu Poliţia, care m-a informat că a demarat o anchetă şi din câte am înţeles a identificat autorul, se fac cercetări în continuare, fiind deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere. E important ca în astfel de situaţii să sunăm la 112 pentru ca organele abilitate să poată interveni cât mai prompt”, a declarat primarul Antal Arpad, citat în comunicat.


În cadrul conferinţei de presă de luni, Antal Arpad a făcut un apel şi către suporterii echipei U Cluj, dar şi către fanii altor echipe din ţară, să se comporte civilizat şi să dea dovadă de fair-play.

„Noi aşteptăm întotdeauna cu mult drag suporterii echipelor care vin la Sfântu Gheorghe, însă aşa cum noi ne comportăm întotdeauna civilizat când mergem în alte oraşe, acelaşi lucru îmi doresc şi de la acei suporteri care vin din alte oraşe în municipiul Sfântu Gheorghe. Să vină, să îşi susţină echipa, că câştige cel care este cel mai bun pe teren, dar fără agresiuni verbale şi fizice, pentru că sportul înseamnă fair-play şi nu agresiune”, a spus Antal Arpad.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Bătaie între colegi, la birou! Și-a scos colega prin ușa de sticlă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter