Actualitate

Un șofer care circula pe contrasens pe o stradă din Cluj-Napoca, reținut de polițiști. Avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat și permisul suspendat.

Un șofer beat, cu permisul de conducere suspendat, care circula pe contrasens pe o stradă din cartierul clujean Mănăștur, a fost reținut de polițiști.

Beat la volan, oprit de polițiști în timp ce mergea pe contrasens/Foto: Depositphotos.com Beat la volan, oprit de polițiști în timp ce mergea pe contrasens/Foto: Depositphotos.com

 

 


Miercuri, polițiștii clujeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din același municipiu, depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

 


Cel în cauză a fost oprit de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, miercuri, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea autoturismul pe contrasens, pe strada Mehedinți.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.


De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că bărbatul de 41 de ani avea permisul de conducere reținut”, informează IPJ Cluj. 

În cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.


În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat, prins de polițiști în Apahida, la volanul unui autoturism cu ITP-ul expirat și fără RCA. Acum are dosar penal

Ultimele Stiri
abonare newsletter