Actualitate

Motocicletă prinsă sub roata unei mașini, într-un accident urât din Florești! UPDATE: Motociclistul acuză dureri de coloană.

Impact puternic între două mașini și o motocicletă pe strada Avram Iancu din Florești, sâmbătă seara.

Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


O autospecială de pompieri și o ambulanță SMURD a intervenit la un accident, sâmbătă seara, pe strada Avram Iancu din Florești. 

 


Accidentul s-a produs între două mașini și o motocicletă în jurul orei 19:50, iar din primele informații se pare că motociclistul este rănit:

„Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. Până acum, motociclistul necesită îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.


UPDATE: Motociclistul acuză dureri de coloană. Motocicleta sa a fost prinsă sub roata uneia dintre mașini.

„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la doua accidente rutiere petrecute pe strada Avram Iancu din comuna Florești. Prima solicitare a venit în jurul orei 19:50, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. Astfel, la fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Florești, alături de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist, care acuza dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.


Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul rutier de pe DN1 E60 în urma căruia doi oameni au murit? Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Cluj-Florești, BLOCAT! Sunt TREI accidente produse ÎN ACELAȘI TIMP pe strada Avram Iancu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter