Actualitate

Clujean prins la volanul unui autoturism furat, reținut de polițiști

Un clujean care a furat o mașină parcată pe o stradă din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști la volanul autoturismului sustras, în timp ce „testa” autovehiculul în cartierul Gheorgheni.

Clujean reținut în Gheorgheni, în timp ce testa mașina furată de pe o stradă din Cluj-Napoca/Foto: depositphotos.com Clujean reținut în Gheorgheni, în timp ce testa mașina furată de pe o stradă din Cluj-Napoca/Foto: depositphotos.com

 

 


Joi, polițiștii clujeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 


Din cercetări a reieșit faptul că, săptămâna trecută, acesta ar fi sustras autoturismul în noaptea de vineri spre sâmbătă, ce se afla parcat cu cheile în interior pe o stradă din cartierul Someșeni.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au obținut date de interes operativ, iar la data de 25 ianuarie a.c. au depistat autoturismul pe o stradă din cartierul Gheorgheni, la volanul căruia se afla bărbatul de 32 de ani”, informează, vinery, IPJ Cluj. 


În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia, cercetările fiind continuate sub îndrumarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Mașină furată din Cluj-Napoca, găsită de polițiști în Dolj. Autoturismul dezmembrat, vândut cu 5.000 de euro.

abonare newsletter