Actualitate

Dosar penal în cazul bărbatului mort în incendiul de locuință din Muntele Săcelului. Poliția face cercetări.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul incendiului de locuință din localitatea clujeană Muntele Săcelului, comuna Băișoara, în urma căruia un bărbat imobilizat a murit.

Casă cuprinsă de flăcări în Muntele Săcelului. Un bărbat a murit. Poliția a deschis dosar penal/Foto: ISU Cluj Casă cuprinsă de flăcări în Muntele Săcelului. Un bărbat a murit. Poliția a deschis dosar penal/Foto: ISU Cluj

 

 


Un bărbat a murit, în noaptea de duminică spre luni, surprins de flăcările unui incendiu devastator ce i-a cuprins locuința, în localitatea clujeană Muntele Săcelului.

 


Potrivit Poliției, trupul bărbatului imobilizat, mort în urma incendiului, va fi transportat la IML pentru necropsie. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și ucidere din culpă,

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 02:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda- Secția 9 Poliție Rurală au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la un incendiu care se manifesta într-un imobil din localitatea Muntele Săcelului, comuna Băișoara.


CITEȘTE ȘI: 
Bărbat imobilizat la pat, mort în incendiul ce i-a cuprins casa din Muntele Săcelului

Incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri, însă din nefericire, în imobil a fost găsit cadavrul unui bărbat de 88 de ani, urmând ca trupul acestuia să fie transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei”, informează IPJ Cluj. 

De asemenea, o femeie de 79 de ani care se afla în imobil la momentul declansării incendiului a fost transportată la spital de echipajele medicale.


Pompierii au intervenit cu două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, pentru a stinge incendiul ce a cuprins în totalitate locuința, cu o suprafață de aproximativ 80 mp, din Muntele Săcelului. 

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat imobilizat la pat, mort în incendiul ce i-a cuprins casa din Muntele Săcelului

Ultimele Stiri
abonare newsletter