Actualitate

Accident în localitatea Ciucea, Cluj! Un bărbat a ajuns la spital.

Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, în localitatea Ciucea, județul Cluj. Un șofer a lovit o altă mașină și a fost transportat la spital.

Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, în localitatea Ciucea, județul Cluj/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, în localitatea Ciucea, județul Cluj/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, în localitatea Ciucea, județul Cluj. 

 


Potrivit polițiștilor, șoferul nu s-ar fi asigurat și a lovit altă mașină.

„La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident produs pe DN1 E60, în localitatea Ciucea.


Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 56 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe loc, iar ulterior ar fi efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus în același sens de mers, de un bărbat, de 41 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 56 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul de pe strada Corneliu Coposu? Șoferul vinovat, mort de beat.

Accident grav la ieșirea din Illeanda spre Dej. 7 persoane, transportate la spital după ce două microbuze s-au ciocnit. FOTO

abonare newsletter