Actualitate

Cum s-a produs accidentul de pe strada Corneliu Coposu? Șoferul vinovat, mort de beat.

Șoferul care ar fi provocat accidentul de miercuri dimineață de pe strada Corneliu Coposu era mort de beat.

Accidentul de pe Corneliu Coposu/ Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Accidentul de pe Corneliu Coposu/ Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

 


Potrivit polițiștilor, șoferul care ar fi produs accidentul avea o alcoolemie foarte mare.

„La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.


Din primele verificări efectuate la fața locului s-a constatat că, un bărbat, de 35 de ani, care conducea un autoturism înspre strada Girodano Bruno, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul  din fața sa, proiectându-l într-o autoutilitară.

În urma evenimentului, bărbatul de 35 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost afectat pentru aproximativ 45 de minute.


Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe strada Corneliu Coposu. Un bărbat a fost transportat la spital.

Accident grav la ieșirea din Illeanda spre Dej. 7 persoane, transportate la spital după ce două microbuze s-au ciocnit. FOTO

abonare newsletter