Actualitate

Incident la protestul transportatorilor din Constanța. Un agent SAS a scos arma pentru a opri un șofer care a încercat să spargă barajul Poliției.

Tensiuni la protestul transportatorilor din Constanţa. O persoană a încercat să intre cu maşina în zona manifestaţiei, ignorând dispoziţiile poliţiştilor, dar a fost oprită de un agent SAS, care a îndreptat o armă spre motorul autoturismului.

Incident în Constanța, în timoul protestului transportatorilor/Foto: replicaonline.ro Incident în Constanța, în timoul protestului transportatorilor/Foto: replicaonline.ro

 

 


Incident înregistrat în Constanța, sâmbătă seară, în timpul protestului transportatorilor și fermierilor, unde aceștia au blocat un bulevard. Protestatarii au fost opriți de forțele de ordine, care nu i-au lăsat să înainteze. La un moment dat, un polițist SAS a îndreptat arma spre motorul unei mașini care încerca să spargă barajul Poliției. 

 


Poliţistul şi-a pus un genunchi pe maşină şi a îndreptat arma din dotare spre motorul acesteia.

CITEȘTE ȘI: 
Transportatorii continuă protestul în Cluj-Napoca. Taximetriștii au ieșit în stradă.

„În seara de 13 ianuarie, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanţa, unul dintre participanţii la trafic nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor aflaţi în dispozitiv şi s-a îndreptat cu autoturismul către participanţii la acţiunea de protest, precum şi către efectivele dispozitivului de ordine şi siguranţă publică. În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum şi a protestatarilor, s-a poziţionat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă şi a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului”, a precizat IPJ Constanţa.


Potrivit sursei citate, arma este una de vânătoare, cu muniţie neletală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transportatorii continuă protestul în Cluj-Napoca. Taximetriștii au ieșit în stradă.

Protestul transportatorilor continuă. Trafic paralizat în Cluj. Șoferii, îndemnați să aleagă rute alternative.

abonare newsletter