Actualitate

Minor căutat de familie, găsit de polițiștii din Cluj într-un tren.

Un minor dispărut de acasă a fost găsit de polițiștii din Cluj într-un tren.

Verificări în trenurile de călători efectuate de polițiștii din Transporturi/Foto: Poliția Română Verificări în trenurile de călători efectuate de polițiștii din Transporturi/Foto: Poliția Română

 

 


La începutul săptămânii, polițiștii de la Transporturi au făcut controale în trenuri și în gări, context în care au aplicat o serie de amenzi. În cadrul verificărilor desfășurate în zilele de marți și miercuri, un minor dispărut de acasă a fost identificat de polițiștii din Cluj și Sălaj, și încredințat ulterior unuia dintre părinți. 

 


„La data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 08:40, polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca–Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Sălaj–Postul de Poliție Transporturi Feroviare Jibou au depistat într-un tren un minor, pe numele căruia era emisă o dispoziție de căutare emisă de I.P.J. Sălaj.

Tânărul nu prezenta urme de violență, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, în perioada cât a fost plecat, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informează, sâmbătă, Poliția Română


Minorul a fost încredințat mamei sale.

În cadrul acțiunii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători, au fost efectuate efectuate verificări în 443 de stații de cale ferată și 445 de trenuri de călători, fiind legitimate 3.216 persoane. De asemenea, polițiștii au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a contravențiilor aplicate fiind de 84.825 de lei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mecanic de locomotivă, prins drogat în timpul serviciului. Se fac controale și în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter