Actualitate

Scandal cu cuţite în Floreşti. Polițiștii au depistat patru tineri.

Luni seara, 8 ianuarie, a fost scandal şi bătaie în Floreşti în faţa unui supermarket de pe strada Sub Cetate. Polițiștii au identificat 4 tineri.

Luni seara, 8 ianuarie, a fost scandal şi bătaie în Floreşti în faţa unui supermarket de pe strada Sub Cetate/ Foto: Trăiesc în Florești-Cluj - Facebook Luni seara, 8 ianuarie, a fost scandal şi bătaie în Floreşti în faţa unui supermarket de pe strada Sub Cetate/ Foto: Trăiesc în Florești-Cluj - Facebook

 

 


Luni seara floreştenii au alertat autorităţile după ce mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în stradă şi au folosit cuțitele la un moment dat. 

 


Potrivit IPJ Cluj, patru tineri au fost depistați și se fac cercetări pentru a afla de la ce a început scandalul.

„Având în vederea agresiunea din data de 8 ianuarie a.c., comisă în comuna Florești, polițiștii au efectuat o serie de activități investigativ-operative în cauză, ce au condus la identificarea tuturor persoanelor implicate, fiind vorba de 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani.


Mijloacele de proba administrate până în acest moment nu au putut stabili în mod cert care dintre persoanele participante a provocat starea conflictuală si dacă acțiunea de agresiune prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător a fost în condițiile legitimei apărări.

Astfel, în acest moment persoanele care au suferit leziuni traumatice ca urmare a tăieturilor sunt cercetate în cadrul anchetei și se verifică condițiile unei legitime apărări cu privire la persoana care a provocat aceste leziuni.


Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală gravă și loviri sau alte violențe”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Trei doctorițe din Ardeal s-au luat la bătaie pentru un medic arătos, dar cu „laptop nașpa”. Ce pedeapsă riscă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter