Actualitate

O mașină a intrat puternic într-un copac, în Cămărașu! Trei tineri de 20 de ani, cu mai multe traumatisme, duși la spital. FOTO

Trei tineri de aproximativ 20 de ani au fost transportați la spital de urgență, în urma unui accident petrecut sâmbătă noaptea în localitatea clujeană Cămărașu.

O mașină, impact puternic cu un copac / Foto: ISU Cluj O mașină, impact puternic cu un copac / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenție sâmbătă noaptea la un accident rutier petrecut în localitatea Cămărașu, care a fost soldat cu trei victime. Când salvatorii au ajuns la fața locului, au găsit o mașină distrusă care a avut un impact puternic cu un copac.

 


Doi tineri în vârstă de cca. 20 de ani se aflau încă în mașină, încarcerați. Pompierii i-au extras și i-au transportat la spital, împreună cu un alt tânăr care se afla în afara mașinii. 

Toți tinerii au fost grav răniți, suferind mai multe traumatisme, însă erau conștienți și cooperanți cu salvatorii.


„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut în localitatea Cămărașu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, în care se aflau două persoane rămase încarcerate. Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea celor doi tineri, în vârstă de aproximativ 20 de ani, iar ulterior au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital. Totodată, un al treilea tânăr, găsit în afara autoturismului a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Toți trei prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O femeie din jud. Cluj și o altă româncă, omorâte în Italia. Principalul suspect a fost reținut de Poliție.

Clujean, mesaj pentru șoferii care parchează în fața casei sale: „De parchezi în poarta mea, se dezumflă roata ta”

abonare newsletter