Actualitate

De la Cluj la New York, cu avionul în 2024! Vezi când are loc primul zbor.

Clujenii vor putea zbura în 2024 spre New York de pe Aeroportul Cluj, cu o scurtă oprire la București.

Zboruri către New York, cu plecare de la Cluj / Foto: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj - Facebook Zboruri către New York, cu plecare de la Cluj / Foto: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj - Facebook

 

 


Compania aeriana HiSky a anunțat că a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de cumpăra bilete pentru zboruri către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău, capitala Republicii Moldova.

 


Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat, ca durata conexiunii să fie de numai o oră și 10 minute. Acesta este timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat București, de pe Henri Coandă – spre aeroportul JFK, New York.

Asadar, cei care pleacă din Cluj-Napoca vor putea ajunge în SUA, la New York, cu doar o scurtă oprire la București.


Programul zborurilor va fi: în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, cu retur în aceleași zile. Durata totală a călătoriei va fi de 12 ore. Primul zbor către New York, cu plecare de la Cluj, este programat să aibă loc vineri, 7 iunie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zborurile Cluj-New York, tot mai aproape de realitate! Continuă devierea Someșului în zona Aeroportului

Aeroportul Cluj a ajuns pentru prima dată în istorie la 3 milioane de pasageri, în 2023. Pasagera norocoasă, primită cu muzicieni și voie bună. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter