Actualitate

Două minore, accidentate pe o trecere de pietoni, în Mărăști. Victimele, transportate la spital.

Două minore în vârstă de 12 ani și, respectiv 15 ani, au fost accidentate pe o trecere de pietoni de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

Minore transportate la spital, după ce au fost accidentate pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca/Foto: arhivă monitorulcj.ro Minore transportate la spital, după ce au fost accidentate pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca/Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Incident rutier grav, produs miercuri în cartierul Mărăști, unde un clujean a accidentat două adolescente angajate în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni. 

 


Miercuri, în jurul orei 14:45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs la intersecția dintre strada Ciocârliei și Strada Fabricii.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism dinspre strada Fabricii, ar fi accidentat două minore, de 12 și 15 ani, aflate în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni”, informează IPJ Cluj. 


Cele două minore au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare,

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fată de 15 ani, lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Gherla! Minora a ajuns la spital.

abonare newsletter