Actualitate

Fată de 15 ani, lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Gherla! Minora a ajuns la spital.

O fată de 15 ani a fost lovită de o mașină când traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în municipiul Gherla.

O fată a fost transportată la spital după ce o mașină a lovit-o pe trecerea de pietoni / Foto: arhivă monitorulcj.ro O fată a fost transportată la spital după ce o mașină a lovit-o pe trecerea de pietoni / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Un accident de circulație a avut loc pe strada Mihai Eminescu din municipiul Gherla joi, 12 octombrie, în jurul orei 17:00.

 


O fată de 15 ani a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Ulterior, victima a fost transportată la spital:

„Din primele cercetări efectuate la fața, polițiștii au constatat că un bărbat, de 68 de ani, din Gherla, în timp ce circula cu autoturismul înspre strada Bobâlna, a accidentat o tânără, de 15 ani, aflată în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni. În urma evenimentului, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul și pentru luarea măsurilor legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un ardelean a mințit că lucrează la SRI și a prostit un bărbat să-i dea 10.000 euro pentru o angajare

Controale în trafic în Cluj-Napoca. În câteva ore, 30 de vitezomani au fost opriți de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter