Actualitate

Cum s-a produs accidentul cu 3 victime de pe strada Aurel Vlaicu? Șoferul era beat.

Accidentul produs în seara de Ajun pe strada Aurel Vlaicu, în apropiere străzii Traian Vuia, a fost produs de un șofer care consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Șoferul a ieșit de pe drum și a intrat într-o casă, pe strada Aurel Vlaicu / Foto: IPJ Cluj Șoferul a ieșit de pe drum și a intrat într-o casă, pe strada Aurel Vlaicu / Foto: IPJ Cluj

 

 


Potrivit polițiștilor, șoferul, care avea o concentrație de alcool de 0,75 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe carosabil. În acel moment, autoturismul a intrat în mai mulți arbori și s-a lovit de o casă. 

 


Polițiștii au deschis un dosar penal. Accidentul a fost soldat cu trei victime - trei bărbați care au ajuns la spital. 

„Accident rutier produs în jurul orei 18.40, pe strada Aurel Vlaicu, cu implicarea unui autoturism. Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto care se deplasa în direcția străzii Traian Vuia ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori, în cele din urmă oprindu-se în curtea unui imobil.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto și alți doi pasageri au fost transportați la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului si vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Cluj-Napoca. Au „zburat” cu mașina de pe drum și s-a făcut praf. Trei bărbați în spital. VIDEO

Mașină în șanț, la Nădășelu! Un bărbat de 70 de ani, preluat de ambulanță.

Ultimele Stiri
abonare newsletter