Actualitate

Accident în Cluj-Napoca. Au „zburat” cu mașina de pe drum și s-a făcut praf. Trei bărbați în spital. VIDEO

Un accident rutier grav, în care a fost implicată o mașină, a avut loc pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, în seara de Ajun. Mașina a fost găsită la o distanță mare de carosabil de către pompieri.

Mașină căzută de pe drum pe strada Traian Vuia / Foto: Mașină căzută de pe drum pe strada Traian Vuia / Foto:

 

 


În Ajunul Crăciunului, trei bărbați au fost răniți în urma unui accident petrecut pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Mașina în care s-au aflat bărbații era căzută de pe drum și se afla „la o distanță considerabilă” de partea carosabilă când au ajuns pompierii la fața locului.

Toți cei trei bărbați implicați în accident au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, căzut la o diferență de nivel și la o distanță considerabilă fața de partea carosabilă. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au extras unul dintre pasagerii din autoturism, iar echipajele SMURD și SAJ au consultat trei bărbați, în stare de conștiență și cooperanți. Toți trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, la locul accidentului au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor, prin decuplarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE: Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe strada Aurel Vlaicu, în apropiere de Traian Vuia. Șoferul, care avea o concentrație de alcool de 0,75 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe carosabil. În acel moment, autoturismul a intrat în mai mulți arbori și s-a lovit de o casă. 


Polițiștii au deschis un dosar penal. Accidentul a fost soldat cu trei victime - trei bărbați care au ajuns la spital. 

„Accident rutier produs în jurul orei 18.40, pe strada Aurel Vlaicu, cu implicarea unui autoturism. Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto care se deplasa în direcția străzii Traian Vuia ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori, în cele din urmă oprindu-se în curtea unui imobil.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto și alți doi pasageri au fost transportați la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului si vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină în șanț, la Nădășelu! Un bărbat de 70 de ani, preluat de ambulanță.

Un șofer a intrat cu BMW-ul pe Transalpina și a rămas înzăpezit, deși drumul era închis. Drumarii l-au certat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter