Actualitate

Nesimțire! Clienții de la mall-ul din Florești lasă cărucioarele pe unde apucă, fie și pe câmp!

Clienții de la mall-ul din Florești abandonează cărucioarele de cumpărături pe unde apucă, în loc să le pună înapoi la standurile amenajate special.

Cărucioare de cumpărături, aruncate aiurea la mall / Foto: monitorulcj.ro Cărucioare de cumpărături, aruncate aiurea la mall / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Bătaie de joc sau lipsă a educației? Clienții care fac cumpărături la mall-ul VIVO din Florești abandonează coșurile pe unde apucă.  „E plin de cărucioare de astea. Sunt și pe câmp aruncate”, ne spune un cititor monitorulcj.ro.

După ce și-au terminat cumpărăturile și și-au luat produsele din coș, mulți clienți aleg să le abandoneze în parcare, în calea mașinilor sau chiar și pe câmpul de lângă centrul comercial, în loc să se întoarcă la standurile amenajate special. 


Cărucior abandonat pe câmp, lângă VIVO / Foto: monitorulcj.ro

Din păcate, acest lucru se întâmplă destul de des. În urmă cu ceva vreme, și la mall-ul din Iulius din Gheorgheni a avut loc un incident similar. Niște clienți au abandonat coșul de cumpărături în mijlocul lacului, care era înghețat din cauza temperaturilor scăzute. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Reacția conducerii Școlii de Poliție din Cluj-Napoca, după ce elevii au găsit viermi în mâncare: „Respectăm toate condiţiile necesare în materie de siguranţa alimentelor”

Nota de plată la o terasă din centrul Clujului: s-au trezit cu bacșiș pe bon fără să-l ceară. „I-aș recomanda să își ia tips din prețurile alea umflate”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter