Actualitate

O casă a „dispărut” în flăcări în Someșu Rece (Cluj). Pompierii s-au luptat 4 ore cu focul. VIDEO

Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea clujeană Someșu Rece. Pompierii au luptat cu focul timp de patru ore, o femeie a fost consultată de paramedicii SMURD.

O casă din localitatea clujeană Someșu Rece a fost distrusă în totalitate de un incendiu / Foto: ISU Cluj O casă din localitatea clujeană Someșu Rece a fost distrusă în totalitate de un incendiu / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la o situație de urgență în localitatea clujeană Someșu Rece, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Când salvatorii au ajuns la fața locului, flăcările au cuprins întreaga casă și exista riscul de extindere a incendiului și la locuințele din vecinătate. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat, însă a fost nevoie de o suplimentare a numărului de forțe ca pompierii să facă față incendiului. 


Timp de patru ore, pompierii s-au luptat cu focul. 

De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică și a fost consultată de paramedicii SMURD la fața locului:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu de casă în localitatea Someșu Rece - Uzina. Apelul de urgență a venit în jurul orei 23:10, iar la fața locului s-a deplasat imediat echipajul de la Garda de Intervenție Gilău. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu două autospeciale de mare capacitate și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. Incendiul s-a manifestat generalizat la o casă de aproximativ 120 de mp, cu posibilitatea de extindere la vecinătăți. Drept urmare, pe lângă operațiunile de stingere, pompierii au acționat pentru protejarea imobilelor din vecinătate. Astfel, flăcările au fost stinse în limitele găsite. Pe parcursul intervenției, o femeie care a suferit un atac de panică a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă nu a fost transportată la spital. Misiunea a durat aproximativ 4 ore”, a transmis ISU Cluj. 

Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum izolat necorespunzător.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic lângă Iulius Mall. Depozit de marfă în flăcări.

Incendiu provocat intenționat la mall-ul din Cluj. Dosar penal pentru distrugere.

abonare newsletter