Actualitate

Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Arieș

Pompierii și polițiștii clujeni au intervenit duminică după-amiază pentru scoterea unui cadavru din apele râului Arieș, în municipiul Turda.

Râul Arieș - Turda. FOTO: Câmpeni Info Râul Arieș - Turda. FOTO: Câmpeni Info

 

 


Echipajele ISU Cluj și polițiștii au avut duminică o intervenție în municipiul Turda pentru scoaterea din râul Arieș a corpului neînsuflețit a unui bărbat.

 


„Echipajele noastre au desfășurat împreună cu polițiștii o intervenție în această după-amiază, în municipiul Turda, pentru a recupera un cadavru din apele râului Arieș. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Oamenii legii au stabilit identitatea victimei, fiind vorba de un bărbat din Turda, în vârstă de 71 de ani. Potrivit polițiștilor, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  


CITEȘTE ȘI: 
Dosar penal în cazul morții bărbatului de 71 de ani, înecat în râul Arieș

„La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în râul Arieș, în zona unui complex comercial din Turda, ar fi fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin.

La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, alături de echipaje ISU Cluj, care au procedat la scoaterea acestuia din apă.


Din primele verificări efectuate la fața locului, nu au fost identificate urme vizibile de violență pe corpul persoanei.

Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din municipiul Turda.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, potrivit IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Cadavru deshumat în Arad, la trei ani de la moartea unei femei cu diagnostic COVID-19. „Nici nu ştiu dacă a fost ea în acel sac negru sigilat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter