Actualitate

Un bărbat, prins când fura dintr-un magazin din Florești! Își îndesa produse într-o geantă de livrator

Un bărbat a fost prins în flagrant când fura produse dintr-un magazin din Florești.

Prins după ce a furat dintr-un magazin din Florești / Foto: Jandarmeria Cluj Prins după ce a furat dintr-un magazin din Florești / Foto: Jandarmeria Cluj

 

 


Hoțul îndesa produse în geacă și într-o geantă de livrator, când a fost văzut de către un jandarm. Vinovatul a fugit, însă a fost prins la scurt timp de către jandarmi, la intrare în Cluj-Napoca.

 


„Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj aflat în timpul liber intr-un magazin din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, a observat o persoană care își îndesa produse non-alimentare, atât în haină cât și într-o geantă.  Prins asupra faptului, acesta a abandonat geaca şi a fugit. Jandarmul clujean a apelat de îndată la  SNAU 112,  solicitând sprijinul colegilor.

Dispeceratul unităţii a direcţionat un echipaj de jandarmerie aflat în apropiere, astfel încât suspectul a fost prins în scurt timp la intrarea în municipiul Cluj-Napoca. Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative iar persoana a fost predată IPJ Cluj pentru continuarea demersurilor legale”, a transmis Jandarmeria Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 29 de ani, bătut măr de un bărbat pe Calea Moților. Victima, sub supraveghere medicală.

Bărbat amenințat cu un box și tâlhărit în plină zi, în Dej. Hoțul a ajuns în arest preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter