Actualitate

Bărbat amenințat cu un box și tâlhărit în plină zi, în Dej. Hoțul a ajuns în arest preventiv

Un bărbat din comuna clujeană Chiuiești a fost amenințat și tâlhărit pe o stradă din Dej. Acesta a rămas fără bani și cheile de la mașină.

Bărbat încătușat/Foto pixabay.com Bărbat încătușat/Foto pixabay.com

 

Un bărbat de 31 de ani, din Chiuiești, a fost tâlhărit la începutul acestei luni, ziua-n amiaza mare, pe o stradă din Dej. Pe fondul unei datorii mai vechi, acesta ar fi fost agresat de doi bărbați și ar fi rămas fără portmoneu și cheile de la mașină. 


 

Cercetările au fost demarate la începutul acestei săptămâni când polițiștii dejeni au fost sesizați de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, cu privire la plângerea penală depusă de un bărbat de 31 de ani, din comuna Chiuiești.


Bărbatul relata că în data de 6 noiembrie, în jurul orei 14.00-14.30, ar fi fost agresat fizic, în timp ce se afla într-un autoturism pe strada Bistriței, iar agresorul i-ar fi sustras suma de 100 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de 35 de ani ar fi coborât alături de un alt bărbat dintr-un autoturism, iar pe motivul unei datorii mai vechi, tânărului de 31 de ani i-ar fi fost înmânată suma de 100 de lei.


Ulterior, bărbatul de 35 de ani, din Dej, l-ar fi agresat fizic pe acesta având un pumnal de tip box și i-ar fi luat banii din mână, solicitându-i portmoneul și alte bunuri, precum și cheile mașinii aflate în contact”, informează, vineri, IPJ Cluj. 

În baza investigațiilor derulate, polițiștii l-au depistat pe cel în cauză, iar marți a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. La expirarea măsurii reținerii bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii imfracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încăierare generală, de la un loc de parcare. Doi bărbați au fost arestați

Ultimele Stiri
abonare newsletter