Actualitate

Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod în Câțcău! UPDATE: Bărbatul, preluat de elicopterul SMURD în stare gravă

Un accident grav în care a fost implicată o singură mașină a avut loc miercuri în Câțcău, pe drumul Dej - Baia Mare. Șoferul a fost intubat și preluat de elicopterul SMURD.

Elicopterul SMURD intervine la un accident grav produs în Câțcău / Foto: arhivă ISU Cluj Elicopterul SMURD intervine la un accident grav produs în Câțcău / Foto: arhivă ISU Cluj

 

UPDATE:


Un accident rutier s-a produs în jurul orei 14.50, pe DN1 C, în localitatea Câțcău. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 49 de ani care circula din direcția Dej spre Baia Mare, ar fi părăsit partea carosabilă a drumului, iar mașina a intrat frontal în coliziune cu un cap de pod.

Bărbatul (care este din municipiul Dej) se afla singur în mașină. Starea de sănătate a acestuia nu a permis testarea cu aparatul etilotest.


Potrivit ISU Cluj, victima va fi transportată la spital cu elicopterul SMURD. Bărbatul a fost intubat. 

De asemenea, traficul în zonă a fost reluat.


 

Știre inițială:


Pompierii clujeni intervin la un accident rutier produs în localitatea Câțcău, unde o persoană a rămas încarcerată în mașină. Victima este în stare de inconștiență și a suferit mai multe traumatisme. 

 


Potrivit ISU Cluj, la fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. La locul accidentului se deplasează și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, Dej-Baia Mare, iar potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Poliției Române o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

UPDATE 15:42:  Victima a fost extrasă din mașină de către pompieri, iar la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD. 

Persoana rănită este un bărbat de aproximativ 50 de ani care primește îngrijiri de la echipajele medicale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Stradă și subsoluri inundate, în cartierul Grigorescu! S-a spart o conductă. FOTO/VIDEO

Accident grav pe Centura Ocolitoare a Clujului. O femeie a suferit mai multe răni și contuzii

Ultimele Stiri
abonare newsletter