Actualitate

Stradă și subsoluri inundate, în cartierul Grigorescu! S-a spart o conductă. FOTO/VIDEO

Strada General Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca a fost inundată, după ce o conductă s-a spart.

Inundație pe strada General Eremia Grigorescu / Foto 1: Paul Gheorgheci, Foto 2: ISU Cluj Inundație pe strada General Eremia Grigorescu / Foto 1: Paul Gheorgheci, Foto 2: ISU Cluj

 

 


Pompierii intervin pe strada General Eremia Grigorescu, unde o conductă de apă s-a spart. Mai multe subsoluri au fost inundate: 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente ca urmare a mai multor solicitări pentru evacuarea apei acumulate în mai subsoluri, pe strada Gl. Eremia Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca. Acumulările de apă s-au produs după ce o conductă subterană pentru transportul apei s-a avariat. În aceste momente acționează două autospeciale cu motopompe pentru evaluarea situației și extragerea apei din subsoluri, precum și echipaje ale Companiei de Apă”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 


Și drumul a fost inundat. 

UPDATE 14:22: Până în acum au fost identificate patru subsoluri care au acumulat apă. Pompierii acționează cu trei autospeciale cu motopompe pentru evacuarea apei.


„Acționează trei autospeciale cu motopompe, din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești. Urmează să fie situată deversarea apei de către compania de apă”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE 14:27: Apa a țâșnit în cantități mari pe strada G. Eremia Grigorescu. 


Forțele ISU Cluj sunt suplimentate cu încă o autospecială și o motopompă din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, necesare pentru evacuarea apei. 

UPDATE 15:10: Deversarea apei a fost oprită de către compania de apă. Pompierii acționează pentru evacuarea apei din cinci subsoluri, cu o adâncime de aproximativ 40 cm.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav pe Centura Ocolitoare a Clujului. O femeie a suferit mai multe răni și contuzii

Protest al taximetriștilor împotriva Bolt și Uber, în centrul Clujului. Au blocat traficul. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter