Actualitate

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Cluj. Ramuri doborâte, îndepărtate de pompieri

Sâmbătă, pompierii clujeni au avut mai multe intervenții pe drumuri, pentru îndepărtarea unor arbori și ramuri doborâte sub greutatea zăpezii proaspăt așternută.

Ramuri doborâte, îndepărtate de pompieri. FOTO: ISU Cluj Ramuri doborâte, îndepărtate de pompieri. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit sâmbătă seară pentru îndepărtarea de pe partea carosabilă a unei ramuri coborâte de greutatea zăpezii. Anterior, în cursul acestei zile, pompierii au mai avut intervenții și în Mărișel, Călățele și în zona Lacului Tarnița.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a îndepărta o ramură coborâtă de acumulările mari de zăpadă peste partea carosabilă pe drumul 107R, înspre localitatea Ciurila”, a transmis ISU Cluj.

De asemenea, pompierii au intervenit pe DJ 103K, între localitățile Agârbiciu și Dângău Mare.


„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit în această seară pentru înlăturarea unor arbori și ramuri căzute peste drumul 103K, între localitățile Agârbiciu și Dângău Mare. La fața locului a acționat o autospecială pentru înlăturarea arborilor și ramurilor doborâte de acumulările mari de zăpadă, în urma precipitațiilor căzute recent”, a precizat ISU Cluj.

Ramuri doborâte, îndepărtate de pompieri. FOTO: ISU Cluj

Utilajele de deszăpezire au acționat, sâmbătă, în mai multe județe din estul țării. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat sâmbătă că se circulă în condiţii de iarnă, ninge şi se depune zăpadă pe carosabil pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Bacău, Gorj, Harghita, Iaşi, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Vaslui. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant, se arată într-un comunicat de presă.


Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Cluj

Șoferii clujeni au avertizat ceilalți participanți la trafic cu privire la circulația pe mai multe drumuri din județ, unde ninsoarea s-a așternut pe partea carosabilă. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență în zonele de munte, în special Beliș, Rîșca, dar și în zona Făget. 

FOTO: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

Cu toate că din imagini se poate observa că drumurile au fost deszăpezite, un strat nou de zăpadă s-a format rapid, din cauza precipitațiilor care persistă.


FOTO: Info Trafic jud. Cluj - Facebook
FOTO: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Arbori doborâți pe două drumuri din Cluj. Șosele acoperite de zăpadă - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter