Actualitate

ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație pe drumul județean din satul Stolna, comuna Săvădisla

Consiliul Județean anunță restricții de circulație pe drumul județean DJ 103V, din județul Cluj, joi, cu ocazia unui exercițiu pentru un eveniment sportiv.

Restricțiile de circulație sunt valabile pentru ziua de joi, 16 noiembrie/ Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook Restricțiile de circulație sunt valabile pentru ziua de joi, 16 noiembrie/ Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook

 

 


Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, joi, 16 noiembrie, vor fi impuse restricții de circulație pe traseul drumului județean DJ 103V. 

 


„Consiliul Județean Cluj și-a exprimat acordul în vederea derulării, pe traseul drumului județean DJ 103V, a unei sesiuni de antrenamente utilizând tehnici de conducere defensivă pentru conducătorii autovehiculelor de intervenție din cadrul Raliului Clujului”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Astfel, joi, 16 noiembrie, între orele 12:16, va fi impusă o restricție parțială de circulație pe DJ 103V, de la ieșirea din satul Stolna, până la intersecția cu DJ 107P din satul Someșu Rece.


Circulația se va deschide intermitent la un interval de 15 minute.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Restricții de circulație, pe Autostrada Sebeș-Turda, la Teiuș

Examen picat la omenie. Tânără, lovită pe trecerea de pietoni și șoferii trec nepăsători. Medici: „Intervenția martorilor nu se limitează strict la apelarea 112”

abonare newsletter