Actualitate

Accident în comuna Florești. Două femei au fost transportate la spital

O mașină și o autoutilitară au fost implicate, luni dimineață, într-un accident rutier, în comuna Florești. Două femei au fost transportate la spital, în urma impactului.

O mașină și o autoutilitară, implicate într-un accident, luni dimineață. FOTO: ISU Cluj O mașină și o autoutilitară, implicate într-un accident, luni dimineață. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier s-a petrecut azi dimineață, pe strada Avram Iancu din comuna Florești. La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.

 


Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Două femei au fost transportate la spital pentru investigații medicale, în urma impactului.

„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din comuna Florești. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Florești. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, însă două femei, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei mașini avariate, în urma unui accident rutier în Bologa

abonare newsletter