Actualitate

Clujean rupt de beat, care a avariat trei mașini în campusul studențesc, reținut de polițiști

Un clujean beat, cu o alcoolemie record, a făcut praf trei mașini, în campusul studențesc din Cluj. Acesta a fost reținut de polițiști.

Șofer cu alcoolemie record, reținut de polițiști, pentru că ar fi avariat mai multe mașini parcate/Foto: IPJ Cluj Șofer cu alcoolemie record, reținut de polițiști, pentru că ar fi avariat mai multe mașini parcate/Foto: IPJ Cluj

 

 


În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, bărbatul a acroșat 3 autovehicule parcate. 

 


„La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, după ce a condus sub influența alcoolului și a fost implicat într-un eveniment rutier”, informează IPJ Cluj. 


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Focuri de armă. Un șofer beat și fără permis a lovit mai multe maşini parcate, a intrat în trei copaci şi s-a oprit într-un gard

abonare newsletter